منتديات اسير الاحلام
منتديات اسير الاحلام
منتديات اسير الاحلام
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتديات اسير الاحلام

كان نفسنا نلاقى بيت يجمع كل الشباب العربى تحت سقفه نتعارف نتناقش ونتحاور فى مشاكلنا وما اكثرها ونكون صدقات تحطم اى حدود لكون فعلا اخوة عرب فى بيت عربى واحد فاهلا بكم فى منتديات اسير الاحلام بيت العرب لكل العرب
 
الرئيسيةالرئيسية  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  
اهلا وسهلا بكم اخوانى واخواتى
http://www.e7e.zaghost.com/vb/index.php

 

 فسفور * فسفور

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
بسمه امل
مشرفه
مشرفه
بسمه امل


انثى
عدد الرسائل : 181
العمر : 42
بلدى : مصر
اسم الداعى : رقم العضويه
علم بلدى : فسفور   *  فسفور Male_e10
sms :


My SMS
اهلا بكم معنا فى منتديات اسير الاحلام بيت العرب لكل الاخوة العرب


نقاط : 0
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 12/04/2008

فسفور   *  فسفور Empty
مُساهمةموضوع: فسفور * فسفور   فسفور   *  فسفور I_icon_minitimeالإثنين 28 أبريل - 21:42

الكليماري محشي جمبري

علي طريقتي وممنوع النقل




النهارده ها قولكم علي طريقه اكله جميله جدااااااااااااا جدااااااااااااا وكمان مفيده جدا
وطبعا هي من صنع ايدايا000000




المقادير


1- كيلو كليماري منظفه جاهزه علشان متوجعيش دماغك في التنظيف ههههه


2-1/4 كيلو جمبري برده مقشر

3- حوالي كوب ارز

4-3ثمرات طماطم

5-2 معلقه كبيره خضره محشي

6- 2 بصله صغيره





الطريقه بقه انتو معايا ولا ايه



اول حاجه


لازم نشوح الجمبري علشان الظفاره بعمل الاتي


نضع بصله مبشوره في الطاسه علي الهادي مع قليل من الزيت واول ما تصفر فاتح خالص نضع


الجمبري المغسول جيدا ونضع قليل من الفلفل الاسودونقلب ونغطيه


نقلبه من وقت للتاني ومننساش انه علي الهادي


اكيد شامين الريحه الخطيره بتاعته


تاني حاجه نجهز خلطه المحشي

باضافه الارز الي البصله المبشوره والطماطم والخضره والفلفل الاسود والملح

ثم نضيف الي الخلطه الجمبري بعد ان يتشرب

ونقلب الخلطه كويس



ثم نقوم بحشو الكليماري اكيد بعد غسلها جيدا بالخلطه مع مراعاه عدم كبسها لان الارز بيزيد الضعف


ثم نقوم برصها في حله صغيره وهي واقفه ونضيف حوالي 1/4 كوب ماء ونضعها علي نار هاديه لحين التشرب


ثم نقوم بتحميرها في زيت علي نار هاديه اما بالبيض والبقسماط او الدقيق واقلب كويس علشان تستوي من جميع الاتجاهات


وابقو ادعولي اي خدمه


تحياتي بسمه امل
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
فسفور * فسفور
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات اسير الاحلام :: ][ مطبخ اسير الاحلام][ :: ((مطبخ اسير الاحلام))-
انتقل الى: